teisipäev, 7. juuli 2015

Ühel suvisel sünnipäeval....


Tänasel vihmasel päeval (noo Tln on küll pidevalt pilves olnud ja sadanud vahelduva eduga), võtsin  ühe suvesooja sünnipäevakäigu pildid ette ja nüüd on need ka teie ees vaatamiseks :)
Kokkuvõtvalt võiks öelda, et - mida kõike võib leiduda mõnes aias! :D
                                                                                 

Minu erilise tähelepanu pälvis üks pisike roosipõõsas, millel olid meeletult ilusad suured (noo silmajärgi öeldes) kuskil 10-15cm suurused lopsakad õied. Ei tea, kuidas need varred suutsid neid lainetavaid kauneid õisi püsti hoida :D
                                             

Lapsed aga leidsid ühe põneva lepatriinu, kollakas-oranz valgete täppidega. Ma oled sellist tegelast vaid mõned korrad näinud oma elujooksul. Ei tea kas tegu mõne haruldasema liigiga nende hulgast....?
   

Peale kõige sai korjatud ka natuke metsmaasikaid, oi küll olid hääd! :P :)

                                          

Ja ära mineku ajaks tuli ka pererahva kiisu koju oma retkelt. Ta on üks ütlemata vahva karvakera ja veel nii lastesõbralik!!! 
                        
Kiisukese ja mu tütre vahel tekkis kohe side. Kassike käis ja tegi muutkui pai lapsele ja paaril korral lausa hüppas pai tegema talle :D Sellest oleks hea pildi saanud aga ma polnud selleks üldse valmis, et ta nii võib teha :D Ära tulek läks muidugi natuke nukraks, sest neiu tahtis seda nurrmootorit endaga ühes võtta koju :D 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar