reede, 18. detsember 2015

Jägalajuga, Treppoja ja Pakri poolsaar (11.03.2007)


Midagi õige vana ka, mida näidata :)  2007 aasta märtsi kuus sai käidud vanematega pildiretkel Jägalajoal, Treppojal, kui ka Pakri poolsaarel. Sellest, mis tol korral minu kaamera ette jäi, sai väikse valikuna ka teile vaatamiseks välja pandud.

Jägalaoal, paistab, et seal vist keegi elab... kena ukseauk on külmunud veekardinal ees :)

   
Treppojal, mõned kaadrid.

   
Väike vahepeatus, kuskil rannaveerel :D

            
Pakri tuulikud vuhisemas.

                     
Viimane pilt taeva seeriast on otse kui kahest erinevast pildist kokku pandud. Pilved muudavad veepinna värvust päris trastiliselt. See oli minu esmakordne kokkupuude sellise nähtusega. Alguses ei uskunud mida nägin ja arvasin, et kaamera keerav vinklit mulle :D

                                 
Ütlen ausalt, et ega selle pisikese kaardus vaateplatvormi peal, mis seal oli (vb on praegugi) ei olnud sugugi meeldiv olla, üsna õõnsaks võttis jalge aluse, sest see ju rippus pmst õhus kalju küljes mere kohal :S Aga natuke kindlam ikka oli, kui päris niisama piirdeta serva peale ronima hakata :D Varisemise oht oli täiesti reaalne! Täpselt peale seal käiku kas samal õhtul või mõni päev hiljem oli uudistes teade, et pakri pankrannikul varises üsna lahmakas osa alla... ja mis kõige õõvastavam, see oli üsna samas kohas kus sai ise käidud.... Vot see oli küll selline uudis, mis võttis südame alt õõnsaks!
Selline seiklus oli ja sellised muljed tagantjärgi vaadates :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar